Bekijk toespraak André van Duin tijdens Dodenherdenking: "Vrijheid is niet vanzelfsprekend"

Bekijk toespraak André van Duin tijdens Dodenherdenking: "Vrijheid is niet vanzelfsprekend"

Op 4 mei herdenken we de oorlogsslachtoffers en staan we stil bij de Tweede Wereldoorlog. André van Duin staat dit jaar in Amsterdam op een lege Dam, Nederland toe te spreken. Zijn woorden maken indruk.

Bekijk toespraak <em>André van Duin</em> tijdens <em>Dodenherdenking</em>: &quot;Vrijheid is niet vanzelfsprekend&quot; Op 4 mei herdenken we de oorlogsslachtoffers en staan we stil bij de Tweede Wereldoorlog. André van Duin staat dit jaar in Amsterdam op een lege Dam, Nederland toe te spreken. Zijn woorden maken indruk. DankbaarWaar we vorig jaar luisterden naar de koning die ons toesprak tijdens de Nationale Dodenherdenking vanaf een lege Dam, is het dit jaar de beurt aan André van Duin. "Vrijheid is niet vanzelfsprekend. Ik ben dankbaar dat ik in vrijheid kan leven en dankbaar dat ik in dit land geboren ben", sluit hij zijn speech af. Bekijk de toespraak van André van Duin hierboven. Bekijk ook André van Duin houdt Dodenherdenking-toespraak op Dam: "Spreek breed publiek aan" (video) Bekijk deze video » Dodenherdenking: André van Duin spreekt over Rotterdam (video) Bekijk deze video » Zien: André van Duin over Dodenherdenking: “Commissie moest speech goedkeuren” Bekijk deze video »
Nieuws :
Bekijk toespraak André van Duin tijdens Dodenherdenking: "Vrijheid is niet vanzelfsprekend"

Dankbaar
Waar we vorig jaar luisterden naar de koning die ons toesprak tijdens de Nationale Dodenherdenking vanaf een lege Dam, is het dit jaar de beurt aan André van Duin. "Vrijheid is niet vanzelfsprekend. Ik ben dankbaar dat ik in vrijheid kan leven en dankbaar dat ik in dit land geboren ben", sluit hij zijn speech af.

Bekijk de toespraak van André van Duin hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk toespraak André van Duin tijdens Dodenherdenking: "Vrijheid is niet vanzelfsprekend" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV