Amara van der Elst tijdens Dodenherdenking: "Bewust van verleden, wijzer in het heden"

Amara van der Elst tijdens Dodenherdenking: "Bewust van verleden, wijzer in het heden"

Tijdens de Nationale Dodenherdenking van 4 mei draagt Amara van der Elst haar zelfgeschreven werk voor. Dit jonge talent gebruikt haar handen en krachtige woorden om Nederland te raken.

<em>Amara van der Elst</em> tijdens <em>Dodenherdenking</em>: &quot;Bewust van verleden, wijzer in het heden&quot; Tijdens de Nationale Dodenherdenking van 4 mei draagt Amara van der Elst haar zelfgeschreven werk voor. Dit jonge talent gebruikt haar handen en krachtige woorden om Nederland te raken. BewustAmara van der Elst heeft enorm veel talent voor spoken word en laat dit ook vandaag, tijdens de Dodenherdenking, aan heel Nederland zien. "Bewust van verleden, wijzer in het heden", een greep uit het gedicht van het jonge talent. Op twitter zijn mensen diep onder de indruk van de woorden van Amara. Bekijk het fragment van de Nationale Dodenherdenking hierboven. Bekijk ook Kijk LIVE naar Dodenherdenking 2021 op de Dam (dinsdag 4 mei) Bekijk deze video » André van Duin houdt Dodenherdenking-toespraak op Dam: "Spreek breed publiek aan" (video) Bekijk deze video » Terugkijken: Herdenking bij erelijst in Tweede Kamer, met o.a. Mark Rutte en Vera Bergkamp Bekijk deze video »
Nieuws :
Amara van der Elst tijdens Dodenherdenking: "Bewust van verleden, wijzer in het heden"

Bewust
Amara van der Elst heeft enorm veel talent voor spoken word en laat dit ook vandaag, tijdens de Dodenherdenking, aan heel Nederland zien. "Bewust van verleden, wijzer in het heden", een greep uit het gedicht van het jonge talent. Op twitter zijn mensen diep onder de indruk van de woorden van Amara.

Bekijk het fragment van de Nationale Dodenherdenking hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV