André van Duin in Beau over noemen Homomonument in toespraak: "Tekenen we vrijheid mee"

André van Duin in Beau over noemen Homomonument in toespraak: "Tekenen we vrijheid mee"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 4 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 4 mei terugkijken bij Gids.tv.

André van Duin in <em>Beau</em> over noemen <em>Homomonument</em> in toespraak: &quot;Tekenen we vrijheid mee&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 4 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 4 mei terugkijken bij Gids.tv. Tijdens de toespraak van André van Duin tijdens de Nationale Dodenherdenking benoemt hij ook het Homomonument: "Het is de eerste keer dat het genoemd wordt op deze manier, dat vond ik wel belangrijk." Nederland was het eerste land met zo'n monument en daarom noemenswaardig volgens van Duin: "Daar tekenen we de vrijheid mee." Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
André van Duin in Beau over noemen Homomonument in toespraak: "Tekenen we vrijheid mee"

Tijdens de toespraak van André van Duin tijdens de Nationale Dodenherdenking benoemt hij ook het Homomonument: "Het is de eerste keer dat het genoemd wordt op deze manier, dat vond ik wel belangrijk." Nederland was het eerste land met zo'n monument en daarom noemenswaardig volgens van Duin: "Daar tekenen we de vrijheid mee."

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op André van Duin in Beau over noemen Homomonument in toespraak: "Tekenen we vrijheid mee" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV