André van Duin in Beau over noemen Homomonument in toespraak: "Tekenen we vrijheid mee"

André van Duin in Beau over noemen Homomonument in toespraak: "Tekenen we vrijheid mee"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 4 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 4 mei terugkijken bij Gids.tv.

André van Duin in <em>Beau</em> over noemen <em>Homomonument</em> in toespraak: &quot;Tekenen we vrijheid mee&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 4 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 4 mei terugkijken bij Gids.tv. Tijdens de toespraak van André van Duin tijdens de Nationale Dodenherdenking benoemt hij ook het Homomonument: "Het is de eerste keer dat het genoemd wordt op deze manier, dat vond ik wel belangrijk." Nederland was het eerste land met zo'n monument en daarom noemenswaardig volgens van Duin: "Daar tekenen we de vrijheid mee." Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Beau gemist? Gerdi Verbeet over schuldgevoel van haar vader tijdens oorlog Bekijk deze video » Beau: Gerdi Verbeet neemt afscheid van haar rol als voorzitter Nationaal Comité 4 en 5 mei Bekijk deze video » Beau gemist? 19-jarige Amara van der Elst over haar voordracht tijdens Dodenherdenking Bekijk deze video » Beau gemist? Amara van der Elst voelde zich een "alien" door Indonesische roots Bekijk deze video » Beau: actrice Susan Radder stond met bek vol tanden na première De Slag om de Schelde Bekijk deze video »
Talkshow :
André van Duin in Beau over noemen Homomonument in toespraak: "Tekenen we vrijheid mee"

Tijdens de toespraak van André van Duin tijdens de Nationale Dodenherdenking benoemt hij ook het Homomonument: "Het is de eerste keer dat het genoemd wordt op deze manier, dat vond ik wel belangrijk." Nederland was het eerste land met zo'n monument en daarom noemenswaardig volgens van Duin: "Daar tekenen we de vrijheid mee."

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op André van Duin in Beau over noemen Homomonument in toespraak: "Tekenen we vrijheid mee" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier