Beau gemist? 19-jarige Amara van der Elst over haar voordracht tijdens Dodenherdenking

Beau gemist? 19-jarige Amara van der Elst over haar voordracht tijdens Dodenherdenking

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 4 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 4 mei terugkijken bij Gids.tv.

De 19-jarige Amara van der Elst mocht tijdens de Nationale Dodenherdenking Nederland toespreken met haar zelfgeschreven voordracht. "Het was een beladen moment", aldus het jonge talent.

<em>Beau</em> gemist? 19-jarige Amara van der Elst over haar voordracht tijdens <em>Dodenherdenking</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 4 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 4 mei terugkijken bij Gids.tv. De 19-jarige Amara van der Elst mocht tijdens de Nationale Dodenherdenking Nederland toespreken met haar zelfgeschreven voordracht. "Het was een beladen moment", aldus het jonge talent. Klopte directAmara laat weten dat er voorafgaand aan haar voodracht een lang denkproces heeft plaatsgevonden, maar dat de woorden daarna als snel op papier kwamen te staan: "Het klopte direct, hij staat er bijna in originele staat." Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? 19-jarige Amara van der Elst over haar voordracht tijdens Dodenherdenking

Klopte direct
Amara laat weten dat er voorafgaand aan haar voodracht een lang denkproces heeft plaatsgevonden, maar dat de woorden daarna als snel op papier kwamen te staan: "Het klopte direct, hij staat er bijna in originele staat."

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? 19-jarige Amara van der Elst over haar voordracht tijdens Dodenherdenking of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV