5 mei-concert 2021 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

5 mei-concert 2021 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

5 mei-concert 2021 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: André van Duin zingt 'Dit is een plek om lief te hebben' bij 5 mei-concert Bekijk deze video » Verslag van Bevrijdingsdag 2021 en om 21:00 uur het 5 mei-concert in Carré, met onder anderen André van Duin en Stef Bos. ImpressieVoorafgaand aan het traditionele 5 mei-concert presenteert Simone Weimans vanaf het buitenterras van het Amsterdamse theater Carré een impressie van de manier waarop dit jaar Bevrijdingsdag is gevierd. André van DuinTe gast zijn onder anderen André van Duin, die op 4 mei heeft gesproken op de Dam en die meezingt in het 5 mei-concert, en Stef Bos, die een belangrijke rol heeft tijdens het 5 mei-concert. Er zijn onder andere reportages over de Nationale Start in Den Haag en de viering in Wageningen. CarréOm 21.00 uur begint het concert zelf, dat net als vorig jaar vanwege de coronamaatregelen niet buiten op de Amstel kan plaatvinden. De artiesten treden daarom binnen op, in de grote zaal van Carré. OptredensEr zijn optredens van onder anderen André van Duin, Claudia de Breij, Shary-An, ZO! Gospel Choir en Maan. Zanger Stef Bos verbindt de programma-onderdelen met persoonlijke anekdotes die het idee van vrijheid voor iedereen tastbaar maken. Jinek: Gerdi Verbeet stopt na 6 jaar als voorzitter Nationaal Comité 4 en 5 mei Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Verslag van Bevrijdingsdag 2021 en om 21:00 uur het 5 mei-concert in Carré, met onder anderen André van Duin en Stef Bos.

Impressie
Voorafgaand aan het traditionele 5 mei-concert presenteert Simone Weimans vanaf het buitenterras van het Amsterdamse theater Carré een impressie van de manier waarop dit jaar Bevrijdingsdag is gevierd.

André van Duin
Te gast zijn onder anderen André van Duin, die op 4 mei heeft gesproken op de Dam en die meezingt in het 5 mei-concert, en Stef Bos, die een belangrijke rol heeft tijdens het 5 mei-concert. Er zijn onder andere reportages over de Nationale Start in Den Haag en de viering in Wageningen.

Carré
Om 21.00 uur begint het concert zelf, dat net als vorig jaar vanwege de coronamaatregelen niet buiten op de Amstel kan plaatvinden. De artiesten treden daarom binnen op, in de grote zaal van Carré.

Optredens
Er zijn optredens van onder anderen André van Duin, Claudia de Breij, Shary-An, ZO! Gospel Choir en Maan. Zanger Stef Bos verbindt de programma-onderdelen met persoonlijke anekdotes die het idee van vrijheid voor iedereen tastbaar maken.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op 5 mei-concert 2021 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier