Concert Artiesten voor de vrijheid 2021 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Concert Artiesten voor de vrijheid 2021 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Concert: Artiesten voor de vrijheid 2021

Concert Artiesten voor de vrijheid 2021 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Normaal gesproken vliegen op Bevrijdingsdag de ambassadeurs van de vrijheid per helikopter langs enkele van de veertien gratis toegankelijke bevrijdingsfestivals in het land om daar een optreden ten beste te geven. Dit jaar is alles online. AmbassadeursAmber Brantsen presenteert het verslag van het concert op tv. De ambassadeurs van de vrijheid zijn dit jaar rapper Jonna Fraser, zangeres Davina Michelle en zanger Tino Martin. HangerVanuit een hangar ergens in het land geven ze een live gestreamd mini-concert om toch op muzikale wijze onderdeel van Bevrijdingsdag te zijn. Bekijk Koningsdag concert Davina Michelle (538) Bekijk deze video » The Streamers: Duncan Laurence & Davina Michelle zingen Viva La Vida Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Normaal gesproken vliegen op Bevrijdingsdag de ambassadeurs van de vrijheid per helikopter langs enkele van de veertien gratis toegankelijke bevrijdingsfestivals in het land om daar een optreden ten beste te geven. Dit jaar is alles online.

Ambassadeurs
Amber Brantsen presenteert het verslag van het concert op tv. De ambassadeurs van de vrijheid zijn dit jaar rapper Jonna Fraser, zangeres Davina Michelle en zanger Tino Martin.

Hanger
Vanuit een hangar ergens in het land geven ze een live gestreamd mini-concert om toch op muzikale wijze onderdeel van Bevrijdingsdag te zijn.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Concert Artiesten voor de vrijheid 2021 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier