Beau gemist? Amara van der Elst voelde zich een "alien" door Indonesische roots

Beau gemist? Amara van der Elst voelde zich een "alien" door Indonesische roots

Amara van der Elst benoemde in haar spoken word-voordracht bij de Dodenherdenking op de Dam ook haar Indonesische roots. Dat was belangrijk voor haar, omdat het een onderdeel is van wie ze is - en omdat ze er jarenlang om gediscrimineerd werd.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 4 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 4 mei terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Amara van der Elst voelde zich een &quot;alien&quot; door Indonesische roots Amara van der Elst benoemde in haar spoken word-voordracht bij de Dodenherdenking op de Dam ook haar Indonesische roots. Dat was belangrijk voor haar, omdat het een onderdeel is van wie ze is - en omdat ze er jarenlang om gediscrimineerd werd. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 4 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 4 mei terugkijken bij Gids.tv. AlienAmara ging Creative Writing studeren in Arnhem en buiten de Randstad was haar achtergrond ineens bijzonder. Het zorgde echter voor veel negatieve ervaringen, waardoor Amara zich een "alien" voelde. "Als ik terugkijk hoe zich dat heeft ontwikkeld ben ik er ook wel dankbaar voor, dat ik me daar sterker in heb gemaakt en dat ik bewuster ben waar ik vandaan kom." Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Amara van der Elst voelde zich een "alien" door Indonesische roots

Alien
Amara ging Creative Writing studeren in Arnhem en buiten de Randstad was haar achtergrond ineens bijzonder. Het zorgde echter voor veel negatieve ervaringen, waardoor Amara zich een "alien" voelde. "Als ik terugkijk hoe zich dat heeft ontwikkeld ben ik er ook wel dankbaar voor, dat ik me daar sterker in heb gemaakt en dat ik bewuster ben waar ik vandaan kom."

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Amara van der Elst voelde zich een "alien" door Indonesische roots of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV