Goedemorgen Nederland: Nederland in Verzet demonstreert op Bevrijdingsdag op Dam

Goedemorgen Nederland: Nederland in Verzet demonstreert op Bevrijdingsdag op Dam

De actiegroep 'Nederland in verzet, weg met het kabinet' demonstreert woensdag, op Bevrijdingsdag, op de Dam tegen de coronamaatregelen. "Dit keer zegt de groep te gaan picknicken en te herdenken hoe het ook alweer was om in vrijheid te leven", aldus WNL-presentatrice Nikki Herr. Die vergelijking wordt door sommigen smakeloos genoemd. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Goedemorgen Nederland: <em>Nederland in Verzet</em> demonstreert op Bevrijdingsdag op Dam De actiegroep 'Nederland in verzet, weg met het kabinet' demonstreert woensdag, op Bevrijdingsdag, op de Dam tegen de coronamaatregelen. "Dit keer zegt de groep te gaan picknicken en te herdenken hoe het ook alweer was om in vrijheid te leven", aldus WNL-presentatrice Nikki Herr. Die vergelijking wordt door sommigen smakeloos genoemd. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Kijk LIVE naar 5 mei-lezing Angela Merkel Bekijk deze video »
TV :
Goedemorgen Nederland: Nederland in Verzet demonstreert op Bevrijdingsdag op DamCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: Nederland in Verzet demonstreert op Bevrijdingsdag op Dam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier