Beau: actrice Susan Radder stond met bek vol tanden na première De Slag om de Schelde

Beau: actrice Susan Radder stond met bek vol tanden na première De Slag om de Schelde

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 4 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 4 mei terugkijken bij Gids.tv.

De gigantische Nederlandse filmproductie De Slag om de Schelde (met een budget van 14 miljoen euro) beleefde onlangs zijn première, en dat maakte ook op de hoofdrolspelers grote indruk. Actrice Susan Radder vertelt bij Beau dat zij en collega-acteur Gijs Blom met hun bek vol tanden stonden nadat ze de film voor het eerst hadden gezien.

<em>Beau</em>: actrice Susan Radder stond met bek vol tanden na première <em>De Slag om de Schelde</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 4 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 4 mei terugkijken bij Gids.tv. De gigantische Nederlandse filmproductie De Slag om de Schelde (met een budget van 14 miljoen euro) beleefde onlangs zijn première, en dat maakte ook op de hoofdrolspelers grote indruk. Actrice Susan Radder vertelt bij Beau dat zij en collega-acteur Gijs Blom met hun bek vol tanden stonden nadat ze de film voor het eerst hadden gezien. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. De Slag om de Schelde is vanaf 26 mei te zien in de bioscopen en verschijnt dit jaar nog ook op Netflix; de exacte releasedatum op de streamingdienst is nog niet bekend.
Talkshow :
Beau: actrice Susan Radder stond met bek vol tanden na première De Slag om de Schelde

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. De Slag om de Schelde is vanaf 26 mei te zien in de bioscopen en verschijnt dit jaar nog ook op Netflix; de exacte releasedatum op de streamingdienst is nog niet bekend.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau: actrice Susan Radder stond met bek vol tanden na première De Slag om de Schelde of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier