Zien: vrouw uit Mali bevalt van negen kinderen (video)

Zien: vrouw uit Mali bevalt van negen kinderen (video)

Halima Cisse, een 25-jarige vrouw uit Mali, is in Marokko moeder geworden van een negenling. De artsen dachten dat ze in verwachting was van een zevenling maar het werden er uiteindelijk dus nog twee meer. Haar kinderen, vijf meisjes en vier jongens, en de trotse moeder maken het allemaal goed. In de video hieronder, die helaas niet te verstaan is, zie je foto's van Halima en van een paar van haar pasgeboren baby's.

Zien: vrouw uit <em>Mali</em> bevalt van negen kinderen (video) Halima Cisse, een 25-jarige vrouw uit Mali, is in Marokko moeder geworden van een negenling. De artsen dachten dat ze in verwachting was van een zevenling maar het werden er uiteindelijk dus nog twee meer. Haar kinderen, vijf meisjes en vier jongens, en de trotse moeder maken het allemaal goed. In de video hieronder, die helaas niet te verstaan is, zie je foto's van Halima en van een paar van haar pasgeboren baby's.
Nieuws :
Zien: vrouw uit Mali bevalt van negen kinderen (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: vrouw uit Mali bevalt van negen kinderen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier