Evert Santegoeds: 'Bijzondere regenboog tijdens toespraak André van Duin' (video)

Evert Santegoeds: 'Bijzondere regenboog tijdens toespraak André van Duin' (video)

Evert Santegoeds was woensdag aanwezig in de studio van zijn voormalig Shownieuws-collega Wietze de Jager om te praten over het laatste nieuws uit de Nederlandse showbiz. Daarbij kwam onder andere de alom bewonderde toespraak van André van Duin op de Dam ter sprake: "Iedereen heeft ervan genoten. Volgens mij was het nog nooit zo lang stil op de Dam als toen André zijn persoonlijke ervaringen koppelde aan het verdriet van de wereld op dit moment."

Regenboog
Ook de weergoden lieten van zich horen: "Die regenboog, dat was natuurlijk ook een dingetje. Je hebt het voor het eerst over het Homomonument, dat heb je nog niet gezegd of daar verschijnt aan de hemel een enorme regenboog", aldus de Privé-hoofdredacteur. Bekijk de video van Radio 538 hieronder.

Evert Santegoeds: 'Bijzondere regenboog tijdens toespraak <em>André van Duin</em>' (video) Evert Santegoeds was woensdag aanwezig in de studio van zijn voormalig Shownieuws-collega Wietze de Jager om te praten over het laatste nieuws uit de Nederlandse showbiz. Daarbij kwam onder andere de alom bewonderde toespraak van André van Duin op de Dam ter sprake: "Iedereen heeft ervan genoten. Volgens mij was het nog nooit zo lang stil op de Dam als toen André zijn persoonlijke ervaringen koppelde aan het verdriet van de wereld op dit moment." RegenboogOok de weergoden lieten van zich horen: "Die regenboog, dat was natuurlijk ook een dingetje. Je hebt het voor het eerst over het Homomonument, dat heb je nog niet gezegd of daar verschijnt aan de hemel een enorme regenboog", aldus de Privé-hoofdredacteur. Bekijk de video van Radio 538 hieronder. Bekijk ook André van Duin in Beau over noemen Homomonument in toespraak: "Tekenen we vrijheid mee" Bekijk deze video »
TV :
Evert Santegoeds: 'Bijzondere regenboog tijdens toespraak André van Duin' (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Evert Santegoeds: 'Bijzondere regenboog tijdens toespraak André van Duin' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV