5 mei lezing Angela Merkel: "Unieke gelegenheid, vrouw die pal voor vrijheid staat" (video)

5 mei lezing Angela Merkel: "Unieke gelegenheid, vrouw die pal voor vrijheid staat" (video)

Angela Merkel houdt woensdag om 12:00 uur de traditionele 5 mei-lezing en dat is bijzonder "Het is een unieke gelegenheid dat Angela Merkel dit doet. Ze doet het vanwege corona op afstand maar ik ben heel blij dat ze het doet, omdat ze een vrouw is die pal staat voor de vrijheid van de mens en ook heel goed weet wat er gebeurd is in de Tweede Wereldoorlog", vertelt Esther Voet, hoofdredacteur van het Nieuw Israëlitisch Weekblad. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

5 mei lezing <em>Angela Merkel</em>: &quot;Unieke gelegenheid, vrouw die pal voor vrijheid staat&quot; (video) Angela Merkel houdt woensdag om 12:00 uur de traditionele 5 mei-lezing en dat is bijzonder "Het is een unieke gelegenheid dat Angela Merkel dit doet. Ze doet het vanwege corona op afstand maar ik ben heel blij dat ze het doet, omdat ze een vrouw is die pal staat voor de vrijheid van de mens en ook heel goed weet wat er gebeurd is in de Tweede Wereldoorlog", vertelt Esther Voet, hoofdredacteur van het Nieuw Israëlitisch Weekblad. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Kijk LIVE naar 5 mei-lezing Angela Merkel Bekijk deze video »
TV :
5 mei lezing Angela Merkel: "Unieke gelegenheid, vrouw die pal voor vrijheid staat" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op 5 mei lezing Angela Merkel: "Unieke gelegenheid, vrouw die pal voor vrijheid staat" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier