Niet uitgezonden beelden van Rooijakkers over de Vloer met Rolf Sanchez: "Ik had al een vermoeden"

Niet uitgezonden beelden van Rooijakkers over de Vloer met Rolf Sanchez: "Ik had al een vermoeden"

In Rooijakkers over de Vloer gaat Art Rooijakkers langs bij de sterren. Hij ontmoet ze thuis en op het werk en heeft openhartige gesprekken. Dit keer gaat Art langs zanger Rolf Sanchez. Art deelt op social media beelden die de uitzending niet hebben gehaald en Rolf heeft daar ook wat op te zeggen. Bekijk de Instagram Stories in de video hieronder.

Lees verder onder de video.

Niet uitgezonden beelden van <em>Rooijakkers over de Vloer</em> met <em>Rolf Sanchez</em>: &quot;Ik had al een vermoeden&quot; In Rooijakkers over de Vloer gaat Art Rooijakkers langs bij de sterren. Hij ontmoet ze thuis en op het werk en heeft openhartige gesprekken. Dit keer gaat Art langs zanger Rolf Sanchez. Art deelt op social media beelden die de uitzending niet hebben gehaald en Rolf heeft daar ook wat op te zeggen. Bekijk de Instagram Stories in de video hieronder. Lees verder onder de video. Potje FifaArt Rooijakkers bezoekt in de aflevering van woensdag 5 mei de razendpopulaire zanger Rolf Sanchez. Rolf staat bekend om zijn grote glimlach, maar voor het eerst vertelt hij dat daarachter ook een groot verdriet schuilgaat. Ook treft Art Rolf in de studio met Marco Borsato. Maar wat we niet zien in de uitzending is een potje Fifa op de bank bij Rolf: "Hahahah. Wel zo eerlijk.. Had al zo een klein vermoeden dat jij het eruit had laten halen", zegt Rolf over het potje gamen met Art. Bekijk hierboven de Instagram Stories van Art en Rolf over de beelden die de uitzending niet gehaald hebben. Je kunt de aflevering met Rolf Sanchez nu al zien op Videoland. Rooijakkers over de vloer is elke woesdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Rooijakkers Over de Vloer: Francis Broekhuizen terug naar huis waar ze opgroeide Bekijk deze video »
TV :
Niet uitgezonden beelden van Rooijakkers over de Vloer met Rolf Sanchez: "Ik had al een vermoeden"

Potje Fifa
Art Rooijakkers bezoekt in de aflevering van woensdag 5 mei de razendpopulaire zanger Rolf Sanchez. Rolf staat bekend om zijn grote glimlach, maar voor het eerst vertelt hij dat daarachter ook een groot verdriet schuilgaat. Ook treft Art Rolf in de studio met Marco Borsato. Maar wat we niet zien in de uitzending is een potje Fifa op de bank bij Rolf: "Hahahah. Wel zo eerlijk.. Had al zo een klein vermoeden dat jij het eruit had laten halen", zegt Rolf over het potje gamen met Art. Bekijk hierboven de Instagram Stories van Art en Rolf over de beelden die de uitzending niet gehaald hebben. Je kunt de aflevering met Rolf Sanchez nu al zien op Videoland.

Rooijakkers over de vloer is elke woesdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Niet uitgezonden beelden van Rooijakkers over de Vloer met Rolf Sanchez: "Ik had al een vermoeden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier