Bestemming Onbekend: Mariska Bauer hangt vast aan boom

Bestemming Onbekend: Mariska Bauer hangt vast aan boom

Als Mariska aan een soort van elastiek vasthangt aan een boom en zichzelf daar niet uit weet te bevrijden lijkt het Frans wel een mooi moment om een kopje koffie te gaan drinken. "Ik krijg jou nog wel Bauer", roept zijn vrouw hem toe. Bekijk het fragment van De Bauers: bestemming onbekend hieronder.

<em>Bestemming Onbekend</em>: Mariska Bauer hangt vast aan boom Als Mariska aan een soort van elastiek vasthangt aan een boom en zichzelf daar niet uit weet te bevrijden lijkt het Frans wel een mooi moment om een kopje koffie te gaan drinken. "Ik krijg jou nog wel Bauer", roept zijn vrouw hem toe. Bekijk het fragment van De Bauers: bestemming onbekend hieronder. De Bauers: bestemming onbekend is iedere woensdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bauers: bestemming onbekend terugkijken bij Gids.tv.

De Bauers: bestemming onbekend is iedere woensdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bauers: bestemming onbekend terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bestemming Onbekend: Mariska Bauer hangt vast aan boom of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV