Trailer: Oorlogsfilm Dunkirk woensdag te zien bij Veronica

Trailer: Oorlogsfilm Dunkirk woensdag te zien bij Veronica

In mei 1940 riskeren Britse militairen en burgers hun leven in Operation Dynamo. Het doel: honderdduizenden ingesloten geeallieerde soldaten van de stranden van Duinkerke bevrijden. Het was in 2016 groot nieuws op Urk: Christopher Nolan, regisseur van films als Interstellar en The Dark Knight, kwam naar het voormalige eiland om opnames voor zijn film te maken. Bekijk de trailer van Dunkirk hieronder.

Dunkirk is woensdag 5 mei om 20:30 uur te zien bij Veronica. Je kunt Dunkirk streamen via ondermeer Netflix.

Trailer: Oorlogsfilm <em>Dunkirk</em> woensdag te zien bij Veronica In mei 1940 riskeren Britse militairen en burgers hun leven in Operation Dynamo. Het doel: honderdduizenden ingesloten geeallieerde soldaten van de stranden van Duinkerke bevrijden. Het was in 2016 groot nieuws op Urk: Christopher Nolan, regisseur van films als Interstellar en The Dark Knight, kwam naar het voormalige eiland om opnames voor zijn film te maken. Bekijk de trailer van Dunkirk hieronder. Dunkirk is woensdag 5 mei om 20:30 uur te zien bij Veronica. Je kunt Dunkirk streamen via ondermeer Netflix. Bekijk ook Bekijk trailer Netflix-film The Last Letter From Your Lover Bekijk deze video » 5 Uur Show: René Mioch over de beste oorlogfilms Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Oorlogsfilm Dunkirk woensdag te zien bij Veronica


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Oorlogsfilm Dunkirk woensdag te zien bij Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier