Trailer: Oorlogsgeheimen woensdag te zien bij NPO 3

Trailer: Oorlogsgeheimen woensdag te zien bij NPO 3

In de film Oorlogsgeheimen zijn de twaalfjarige Tuur (Maas Bronkhuyzen) en Lambert (Joes Brauers) al van jongs af aan onafscheidelijke vrienden. Ook aan hun dorp gaat de oorlog niet voorbij.

Groot geheim
Tuurs ouders gaan in het verzet terwijl die van Lambert lid worden van de NSB. Dan komt Maartje (Pippa Allen), een bijzonder meisje uit het westen, tijdelijk in het dorp wonen. Zij heeft een groot geheim en besluit dat alleen met Tuur te delen.

Bekijk de trailer van Oorlogsgeheimen hieronder.

Oorlogsgeheimen is woensdag 5 mei om 15:35 uur te zien bij Zapp (NPO 3). Je kunt Oorlogsgeheimen streamen via ondermeer Netflix en Videoland.

Trailer: <em>Oorlogsgeheimen</em> woensdag te zien bij NPO 3 In de film Oorlogsgeheimen zijn de twaalfjarige Tuur (Maas Bronkhuyzen) en Lambert (Joes Brauers) al van jongs af aan onafscheidelijke vrienden. Ook aan hun dorp gaat de oorlog niet voorbij. Groot geheimTuurs ouders gaan in het verzet terwijl die van Lambert lid worden van de NSB. Dan komt Maartje (Pippa Allen), een bijzonder meisje uit het westen, tijdelijk in het dorp wonen. Zij heeft een groot geheim en besluit dat alleen met Tuur te delen. Bekijk de trailer van Oorlogsgeheimen hieronder. Oorlogsgeheimen is woensdag 5 mei om 15:35 uur te zien bij Zapp (NPO 3). Je kunt Oorlogsgeheimen streamen via ondermeer Netflix en Videoland. Bekijk ook Bekijk trailer Netflix-film The Last Letter From Your Lover Bekijk deze video » 5 Uur Show: René Mioch over de beste oorlogfilms Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Oorlogsgeheimen woensdag te zien bij NPO 3

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV