Bekijk moment waarop Monica Geuze ingeslagen autoruit ziet: "OMG!" (vlog)

Bekijk moment waarop Monica Geuze ingeslagen autoruit ziet: "OMG!" (vlog)

Monica Geuze was van de week opnieuw beroofd. Dit keer is het de auto van Monica die is ingeslagen. Daarvan liet Monica al een foto zien op Instagram. De vlogster filmt alles in haar leven dus ook het moment waarop ze het ingeslagen autoruit ziet is vastgelegd. Bekijk hieronder de nieuwe vlog van Monica waarin ze schrok van deze gebeurtenis. Zie 8:14 minuten.

Lees verder onder de video.

Bekijk moment waarop <em>Monica Geuze</em> ingeslagen autoruit ziet: &quot;OMG!&quot; (vlog) Monica Geuze was van de week opnieuw beroofd. Dit keer is het de auto van Monica die is ingeslagen. Daarvan liet Monica al een foto zien op Instagram. De vlogster filmt alles in haar leven dus ook het moment waarop ze het ingeslagen autoruit ziet is vastgelegd. Bekijk hieronder de nieuwe vlog van Monica waarin ze schrok van deze gebeurtenis. Zie 8:14 minuten. Lees verder onder de video. "Ik haat de mensheid"Monica lijkt boos te zijn maar erna wordt ze weer kalm: "OMG. Mijn ruit is ingeslagen aan de achterkant. Wat erg. Oh fuck. Ik haat de mensheid zo erg", zegt Monica. "Echt helemaal kut. Ik heb net de garage gebeld. Hoe triest kan je zijn. Volgens mij is er ook niks gestolen", zegt ze. Bekijk de vlog van Monica hierboven. Bekijk ook ZIEN: Deze 20 YouTubers maken kans op de Televizier-Ster Online-videoserie Bekijk deze video » Zien: Monica Geuze slachtoffer van autodiefstal Bekijk deze video »
Show :
Bekijk moment waarop Monica Geuze ingeslagen autoruit ziet: "OMG!" (vlog)

"Ik haat de mensheid"
Monica lijkt boos te zijn maar erna wordt ze weer kalm: "OMG. Mijn ruit is ingeslagen aan de achterkant. Wat erg. Oh fuck. Ik haat de mensheid zo erg", zegt Monica. "Echt helemaal kut. Ik heb net de garage gebeld. Hoe triest kan je zijn. Volgens mij is er ook niks gestolen", zegt ze. Bekijk de vlog van Monica hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk moment waarop Monica Geuze ingeslagen autoruit ziet: "OMG!" (vlog) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier