Lisa Loïs over Hemel & Aarde en het songfestival: "Het is altijd een feestje"

Lisa Loïs over Hemel & Aarde en het songfestival: "Het is altijd een feestje"

Het is alweer 12 jaar geleden dat Lisa Loïs definitief doorbrak als zangeres met het winnen van X-Factor. Haar cover van Leonard Cohen's 'Hallelujah' werd een gigantische hit en nu is er de mooie bewerking van Edsilia Rombley's 'Hemel & Aarde'.

Deelnemen aan Songfestival
Lisa vindt het heel leuk om te kijken naar het Songfestival: "Het is altijd een feestje", zegt ze. Ze weet niet of ze mee zou willen doen: "Als ik heel veel inspraak heb. Ik sta er altijd open voor om over te praten", vervolgt ze. Bekijk het Koffietijd-fragment met Lisa hieronder.

<em>Lisa Loïs</em> over <em>Hemel &amp; Aarde</em> en het songfestival: &quot;Het is altijd een feestje&quot; Het is alweer 12 jaar geleden dat Lisa Loïs definitief doorbrak als zangeres met het winnen van X-Factor. Haar cover van Leonard Cohen's 'Hallelujah' werd een gigantische hit en nu is er de mooie bewerking van Edsilia Rombley's 'Hemel & Aarde'. Deelnemen aan SongfestivalLisa vindt het heel leuk om te kijken naar het Songfestival: "Het is altijd een feestje", zegt ze. Ze weet niet of ze mee zou willen doen: "Als ik heel veel inspraak heb. Ik sta er altijd open voor om over te praten", vervolgt ze. Bekijk het Koffietijd-fragment met Lisa hieronder. Bekijk ook Songfestival stress bij Edsilia Rombley: "In bed lig ik nog steeds te malen" (Road to Rotterdam) Bekijk deze video » Video: Lisa Loïs zingt Hemel & Aarde van Edsilia Rombley Bekijk deze video »
TV :
Lisa Loïs over Hemel & Aarde en het songfestival: "Het is altijd een feestje"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lisa Loïs over Hemel & Aarde en het songfestival: "Het is altijd een feestje" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier