Zien: Tino Martin repeteert voor online Bevrijdingsfestival

Zien: Tino Martin repeteert voor online Bevrijdingsfestival

Dit jaar is het Bevrijdingsfestival volledig online. Diverse artiesten treden op vanuit het PAARD. Zo zijn onder meer Tino Martin, Milow, Suzan en Freek en Davina Michelle te horen. Bekijk hieronder de repetities van Tino Martin. Het evenement begint om 13.00 uur. De hele Bevrijdingsdag line-up zie je hier op Gids.tv. Ook kun je uiteraard het hele Bevrijdingsfestival LIVE volgen via de Gids.tv livestream.

Zien: <em>Tino Martin</em> repeteert voor online Bevrijdingsfestival Dit jaar is het Bevrijdingsfestival volledig online. Diverse artiesten treden op vanuit het PAARD. Zo zijn onder meer Tino Martin, Milow, Suzan en Freek en Davina Michelle te horen. Bekijk hieronder de repetities van Tino Martin. Het evenement begint om 13.00 uur. De hele Bevrijdingsdag line-up zie je hier op Gids.tv. Ook kun je uiteraard het hele Bevrijdingsfestival LIVE volgen via de Gids.tv livestream. Bekijk ook NOS Stories: dit zijn de Ambassadeurs van de Vrijheid in 2020 Bekijk deze video » Bevrijdingsfestival 2021 Den Haag: deze artiesten treden op (video) Bekijk deze video »
Show :
Zien: Tino Martin repeteert voor online Bevrijdingsfestival


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Tino Martin repeteert voor online Bevrijdingsfestival of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier