Zien: Davina Michelle deelt helikopterbeelden tijdens bevrijdingsdag

Zien: Davina Michelle deelt helikopterbeelden tijdens bevrijdingsdag

Davina Michelle is een van de drie Ambassadeurs van de Vrijheid. Woensdag treedt ze vanaf Vliegbasis Gilze-Rijen op en speelt ze een verbindende rol tijdens Bevrijdingsdag, die vanwege de coronacrisis net als vorig jaar volledig online plaatsvindt. Davina vindt het spektakel een beleving. Vooral haar helikoptervlucht. Ze deelt beelden op Instagram. Bekijk ze hieronder.

Zien: <em>Davina Michelle</em> deelt helikopterbeelden tijdens bevrijdingsdag Davina Michelle is een van de drie Ambassadeurs van de Vrijheid. Woensdag treedt ze vanaf Vliegbasis Gilze-Rijen op en speelt ze een verbindende rol tijdens Bevrijdingsdag, die vanwege de coronacrisis net als vorig jaar volledig online plaatsvindt. Davina vindt het spektakel een beleving. Vooral haar helikoptervlucht. Ze deelt beelden op Instagram. Bekijk ze hieronder. Bekijk ook Bevrijdingsfestival 2021 Den Haag: deze artiesten treden op (video) Bekijk deze video » Evert Santegoeds: 'Bijzondere regenboog tijdens toespraak André van Duin' (video) Bekijk deze video »
Show :
Zien: Davina Michelle deelt helikopterbeelden tijdens bevrijdingsdag


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Davina Michelle deelt helikopterbeelden tijdens bevrijdingsdag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier