Zien: Tino Martin krijgt volle laag op Twitter vanwege vals optreden op Bevrijdingsdag

Zien: Tino Martin krijgt volle laag op Twitter vanwege vals optreden op Bevrijdingsdag

Tino Martin is een buitengewoon getalenteerde zanger, dat hebben we wel kunnen zien in een programma als Beste zangers. Na zijn deelname brak hij landelijk door met het lied 'Zij weet het' en op Bevrijdingsdag 2021 mag hij optreden als één van de Ambassadeurs van de Vrijheid.

Je kunt het optreden van Tino Martin terugkijken via Gids.tv. Hij is de eerste artiest die optreedt.

Dronken?
Vanaf het begin van zijn optreden krijgt Tino Martin echter de volle laag op Twitter. Het optreden is op zijn zachtst gezegd nogal onzuiver, en dat ontgaat de kijkers en luisteraars niet. Diverse mensen vragen zich af of Martin al dronken is, of dat er problemen zijn met het geluid. Dat het niet zijn beste optreden is, staat in ieder geval als een paal boven water...

Hieronder zie je enkele Twitterreacties op het concert van Tino Martin. Onderaan de pagina zie je een interview vlak voor het concert, waarin Martin ook opvallend slecht uit zijn woorden komt.

Zien: <em>Tino Martin</em> krijgt volle laag op Twitter vanwege vals optreden op <em>Bevrijdingsdag</em> Tino Martin is een buitengewoon getalenteerde zanger, dat hebben we wel kunnen zien in een programma als Beste zangers. Na zijn deelname brak hij landelijk door met het lied 'Zij weet het' en op Bevrijdingsdag 2021 mag hij optreden als één van de Ambassadeurs van de Vrijheid. Je kunt het optreden van Tino Martin terugkijken via Gids.tv. Hij is de eerste artiest die optreedt. Dronken?Vanaf het begin van zijn optreden krijgt Tino Martin echter de volle laag op Twitter. Het optreden is op zijn zachtst gezegd nogal onzuiver, en dat ontgaat de kijkers en luisteraars niet. Diverse mensen vragen zich af of Martin al dronken is, of dat er problemen zijn met het geluid. Dat het niet zijn beste optreden is, staat in ieder geval als een paal boven water... Hieronder zie je enkele Twitterreacties op het concert van Tino Martin. Onderaan de pagina zie je een interview vlak voor het concert, waarin Martin ook opvallend slecht uit zijn woorden komt. Bekijk ook Bevrijdingsfestival 2021 Den Haag: deze artiesten treden op (video) Bekijk deze video » Zien: Tino Martin repeteert voor online Bevrijdingsfestival Bekijk deze video » Zien: Davina Michelle deelt helikopterbeelden tijdens bevrijdingsdag Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Tino Martin krijgt volle laag op Twitter vanwege vals optreden op Bevrijdingsdag


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Tino Martin krijgt volle laag op Twitter vanwege vals optreden op Bevrijdingsdag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier