Kijk LIVE naar 5 mei-concert 2021 in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam

Kijk LIVE naar 5 mei-concert 2021 in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam

Kijk hierboven op woensdag 5 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar het 5 mei-concert in Carré.

Vanwege de nog altijd voortwoekerende coronapandemie vindt het 5 mei-concert ook dit jaar niet plaats op de Amstel, maar in een lege zaal in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam. Dat mag de pret echter niet drukken: we kunnen genieten van diverse prachtige optredens.

André van Duin
NPO 1 doet vanaf 21.00 uur live verslag van het concert in Carré, dat wordt voorafgegaan door een terugblik op alle festiviteiten van Bevrijdingsdag. Het programma wordt gepresenteerd door Simone Weimans. Om 21.00 uur betreden diverse artiesten, zoals Stef Bos, Claudia de Breij, André van Duin, Maan en Shary-An Nivillac, het podium in Carré.

Kijk hierboven vanaf 20.35 uur LIVE naar het 5 mei-concert van 2021 in Koninklijk Theater Carré. Hieronder zie je een optreden uit het 5 mei-concert van 2017 door de cast van de musical Soldaat van Oranje.

Kijk LIVE naar <em>5 mei-concert 2021</em> in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam Kijk hierboven op woensdag 5 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar het 5 mei-concert in Carré. Vanwege de nog altijd voortwoekerende coronapandemie vindt het 5 mei-concert ook dit jaar niet plaats op de Amstel, maar in een lege zaal in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam. Dat mag de pret echter niet drukken: we kunnen genieten van diverse prachtige optredens. André van DuinNPO 1 doet vanaf 21.00 uur live verslag van het concert in Carré, dat wordt voorafgegaan door een terugblik op alle festiviteiten van Bevrijdingsdag. Het programma wordt gepresenteerd door Simone Weimans. Om 21.00 uur betreden diverse artiesten, zoals Stef Bos, Claudia de Breij, André van Duin, Maan en Shary-An Nivillac, het podium in Carré. Kijk hierboven vanaf 20.35 uur LIVE naar het 5 mei-concert van 2021 in Koninklijk Theater Carré. Hieronder zie je een optreden uit het 5 mei-concert van 2017 door de cast van de musical Soldaat van Oranje. Bekijk ook Terugkijken: 5 mei-lezing Angela Merkel Bekijk deze video » Kijk LIVE naar concert Ambassadeurs van de Vrijheid (woensdag 5 mei) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar 5 mei-concert 2021 in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar 5 mei-concert 2021 in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier