Zien: Ronnie Flex gestopt met jointjes: "Ik wil graag het vaderschap beleven"

Zien: Ronnie Flex gestopt met jointjes: "Ik wil graag het vaderschap beleven"

In deze Donnie aan de Kook aflevering gaat Donnie samen met rapper Ronnie Flex een vegan variant van cheesecake maken. Ronnie's vriendin is een ster in het maken van cheesecake en Ronnie nam een stuk mee voor Donnie.

Jointjes
Tijdens het maken van de vegan cheesecake stelt Donnie veel vragen aan Ronnie. Donnie komt erachter dat de rapper is gestopt met jointjes roken. Hij wil alles meer beleven en kunnen onthouden: "Ik wil graag het vaderschap beleven." Bekijk het hele interview hieronder.

Zien: <em>Ronnie Flex</em> gestopt met jointjes: &quot;Ik wil graag het vaderschap beleven&quot; In deze Donnie aan de Kook aflevering gaat Donnie samen met rapper Ronnie Flex een vegan variant van cheesecake maken. Ronnie's vriendin is een ster in het maken van cheesecake en Ronnie nam een stuk mee voor Donnie. JointjesTijdens het maken van de vegan cheesecake stelt Donnie veel vragen aan Ronnie. Donnie komt erachter dat de rapper is gestopt met jointjes roken. Hij wil alles meer beleven en kunnen onthouden: "Ik wil graag het vaderschap beleven." Bekijk het hele interview hieronder. Bekijk ook Zien: Monica Geuze noemt zichzelf 'goede overvaller': "Gewoon logisch nadenken" Bekijk deze video » Video: Ronnie Flex over single '501' met Bilal Wahib: "Ik wist niet wat een 501 was" Bekijk deze video »
Show :
Zien: Ronnie Flex gestopt met jointjes: "Ik wil graag het vaderschap beleven"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Ronnie Flex gestopt met jointjes: "Ik wil graag het vaderschap beleven" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier