Morgen in Pak de Macht: Je eet wekelijks een pinpas aan plastic

Morgen in Pak de Macht: Je eet wekelijks een pinpas aan plastic

Jaarlijks gaan er tot een miljoen mensen dood aan plastic. Plastic zit in je voedsel, je water, je ongeboren kind en is overal in de natuur te vinden waar het niet hoort. De vraag is nu: Wie zijn hier verantwoordelijk voor? En begint een beter milieu eigenlijk wel bij onszelf?

Bekijk het fragment van Pak De Macht in de video hieronder.

Pak De Macht is elke donderdag om 21.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Pak De Macht terugkijken bij Gids.tv.

Morgen in <em>Pak de Macht</em>: Je eet wekelijks een pinpas aan plastic Jaarlijks gaan er tot een miljoen mensen dood aan plastic. Plastic zit in je voedsel, je water, je ongeboren kind en is overal in de natuur te vinden waar het niet hoort. De vraag is nu: Wie zijn hier verantwoordelijk voor? En begint een beter milieu eigenlijk wel bij onszelf? Bekijk het fragment van Pak De Macht in de video hieronder. Pak De Macht is elke donderdag om 21.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Pak De Macht terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vanavond in Pak de Macht: tijd om de schuldenindustrie aan te pakken Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Morgen in Pak de Macht: Je eet wekelijks een pinpas aan plastic of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier