Video: Martien Meiland heeft tijdens klussen commentaar op schoonzoon: "Jij ziet scheef"

Video: Martien Meiland heeft tijdens klussen commentaar op schoonzoon: "Jij ziet scheef"

De familie Meiland is druk bezig met klussen. Montana houdt een plank vast en Martien is met de meter bezig. Schoonzoon Leroy zegt dat het scheef is en Martien Meiland zegt daarop: "Ja, jij ziet scheef." Bekijk de beelden hieronder.

Petit Chateau
De meiden Maxime en Montana zijn nu vaker aan het klussen vanwege hun nieuwe programma Petit Chateau. Daarin verbouwen ze babykamers. Bekijk de video met Martien en Leroy hieronder.

Het nieuwe programma Petit Chateau is vanaf donderdag 6 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Petit Chateau terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Video: <em>Martien Meiland</em> heeft tijdens klussen commentaar op schoonzoon: &quot;Jij ziet scheef&quot; De familie Meiland is druk bezig met klussen. Montana houdt een plank vast en Martien is met de meter bezig. Schoonzoon Leroy zegt dat het scheef is en Martien Meiland zegt daarop: "Ja, jij ziet scheef." Bekijk de beelden hieronder. Petit ChateauDe meiden Maxime en Montana zijn nu vaker aan het klussen vanwege hun nieuwe programma Petit Chateau. Daarin verbouwen ze babykamers. Bekijk de video met Martien en Leroy hieronder. Het nieuwe programma Petit Chateau is vanaf donderdag 6 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Petit Chateau terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Petit Chateau: Maxime en Montana willen ook op kraamvisite Bekijk deze video » Leuk: Zwangere Maxime Meiland krijgt Moederdag cadeau: "Is dat voor mama!?" Bekijk deze video »
Show :
Video: Martien Meiland heeft tijdens klussen commentaar op schoonzoon: "Jij ziet scheef"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Martien Meiland heeft tijdens klussen commentaar op schoonzoon: "Jij ziet scheef" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier