Zien: André van Duin reageert op lovende reacties na toespraak

Zien: André van Duin reageert op lovende reacties na toespraak

Er keken miljoenen mensen gisterenavond naar de Dodenherdenking op de Dam in Amsterdam. Er werd mooi gesproken door verschillende mensen, maar het was vooral André van Duin die van veel kijkers de harten stal, met zijn indrukwekkende speech. Vandaag reageert hij op alle lovende reacties.

Bekijk hier de speech van André van Duin van 4 mei 2021.

Zien: <em>André van Duin</em> reageert op lovende reacties na toespraak Er keken miljoenen mensen gisterenavond naar de Dodenherdenking op de Dam in Amsterdam. Er werd mooi gesproken door verschillende mensen, maar het was vooral André van Duin die van veel kijkers de harten stal, met zijn indrukwekkende speech. Vandaag reageert hij op alle lovende reacties. Bekijk hier de speech van André van Duin van 4 mei 2021. 200 appjes na afloop!Nadat André van Duin het podium afstapte had hij zo'n 200 berichten op WhatsApp. Ook social media zoals Twitter en Facebook stroomden over van emotionele reacties. Van Duin had deze enorme impact niet verwacht. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Zien: André van Duin reageert op lovende reacties na toespraak

200 appjes na afloop!
Nadat André van Duin het podium afstapte had hij zo'n 200 berichten op WhatsApp. Ook social media zoals Twitter en Facebook stroomden over van emotionele reacties. Van Duin had deze enorme impact niet verwacht.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: André van Duin reageert op lovende reacties na toespraak of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier