De Vooravond gemist? Oud-commandant Peter van Uhm over 5 mei

De Vooravond gemist? Oud-commandant Peter van Uhm over 5 mei

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 5 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 5 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Oud-commandant Peter van Uhm over 5 mei Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 5 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 5 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Oud-commandant der strijdkrachten Peter van Uhm vertelt over zijn belevenis van de dodenherdenking gisteren. Daarnaast vertelt hij waarom 4 en 5 mei zo belangrijk zijn voor hem. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Oud-commandant Peter van Uhm over 5 mei

Oud-commandant der strijdkrachten Peter van Uhm vertelt over zijn belevenis van de dodenherdenking gisteren. Daarnaast vertelt hij waarom 4 en 5 mei zo belangrijk zijn voor hem.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Oud-commandant Peter van Uhm over 5 mei of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier