Mommies in Class: Su is getraumatiseerd door jeugd en wil mooie toekomst voor kids

Mommies in Class: Su is getraumatiseerd door jeugd en wil mooie toekomst voor kids

Su stond zelf als baby al onder toezicht van jeugdzorg. Haar moeder zat vaak in de gevangenis en liet haar gezin in de steek. Su groeit op als rebelse tiener en komt in diverse instellingen terecht, ook in de gevangenis. Als ze uiteindelijk op haar zeventiende zwanger wordt, hoopt ze dat dit haar leven op het juiste spoor brengt. Maar Su heeft werkt hard aan zichzelf om te bewijzen dat ze wél een goede moeder kan zijn voor haar inmiddels drie kinderen, en is supergemotiveerd om haar diploma te halen.

<em>Mommies in Class</em>: Su is getraumatiseerd door jeugd en wil mooie toekomst voor kids Su stond zelf als baby al onder toezicht van jeugdzorg. Haar moeder zat vaak in de gevangenis en liet haar gezin in de steek. Su groeit op als rebelse tiener en komt in diverse instellingen terecht, ook in de gevangenis. Als ze uiteindelijk op haar zeventiende zwanger wordt, hoopt ze dat dit haar leven op het juiste spoor brengt. Maar Su heeft werkt hard aan zichzelf om te bewijzen dat ze wél een goede moeder kan zijn voor haar inmiddels drie kinderen, en is supergemotiveerd om haar diploma te halen. De eerste aflevering van Mommies in Class is op dinsdag 4 mei om 22.25 uur te zien op NPO 3. Vanaf volgende week zijn de afleveringen elke dinsdag om 22.10 uur te zien. Je kunt alle afleveringen van Mommies in Class terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: emotionele beelden van Mommies in Class, vanaf dinsdag 4 mei te zien Bekijk deze video » Mommies in Class: Chaqila beviel op 15e en woont met familie in crisisopvang Bekijk deze video »
TV :
Mommies in Class: Su is getraumatiseerd door jeugd en wil mooie toekomst voor kids

De eerste aflevering van Mommies in Class is op dinsdag 4 mei om 22.25 uur te zien op NPO 3. Vanaf volgende week zijn de afleveringen elke dinsdag om 22.10 uur te zien. Je kunt alle afleveringen van Mommies in Class terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Mommies in Class: Su is getraumatiseerd door jeugd en wil mooie toekomst voor kids of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier