Mommies in Class: Chaqila beviel op 15e en woont met familie in crisisopvang

Mommies in Class: Chaqila beviel op 15e en woont met familie in crisisopvang

In Mommies in Class volgen we tien jonge moeders die starten in de jonge moedersklas op het Zadkine Startcollege in Rotterdam. Dit schooljaar hopen ze voor het eerst in hun leven een diploma te halen. Chaqila raakte op haar vijftiende zwanger van haar zoontje Guillermo. De vader van Guillermo is niet meer in beeld. Vanwege financiële problemen woont Chaqila met haar moeder, broertje en zoontje in de crisisopvang van het Leger des Heils.

<em>Mommies in Class</em>: Chaqila beviel op 15e en woont met familie in crisisopvang In Mommies in Class volgen we tien jonge moeders die starten in de jonge moedersklas op het Zadkine Startcollege in Rotterdam. Dit schooljaar hopen ze voor het eerst in hun leven een diploma te halen. Chaqila raakte op haar vijftiende zwanger van haar zoontje Guillermo. De vader van Guillermo is niet meer in beeld. Vanwege financiële problemen woont Chaqila met haar moeder, broertje en zoontje in de crisisopvang van het Leger des Heils. De eerste aflevering van Mommies in Class is op dinsdag 4 mei om 22.25 uur te zien op NPO 3. Vanaf volgende week zijn de afleveringen elke dinsdag om 22.10 uur te zien. Je kunt alle afleveringen van Mommies in Class terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: emotionele beelden van Mommies in Class, vanaf dinsdag 4 mei te zien Bekijk deze video »
TV :
Mommies in Class: Chaqila beviel op 15e en woont met familie in crisisopvang

De eerste aflevering van Mommies in Class is op dinsdag 4 mei om 22.25 uur te zien op NPO 3. Vanaf volgende week zijn de afleveringen elke dinsdag om 22.10 uur te zien. Je kunt alle afleveringen van Mommies in Class terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Mommies in Class: Chaqila beviel op 15e en woont met familie in crisisopvang of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier