Rob Goossens over optreden Tino Martin: "Hij was al dronken, zo slecht klonk het!"

Rob Goossens over optreden Tino Martin: "Hij was al dronken, zo slecht klonk het!"

Op 5 mei vieren we onze vrijheid. Helaas kunnen we, net als vorig jaar, niet op de vele Bevrijdingsfestivals in ons land lekker losgaan, maar daar is wel wat op gevonden. Via verschillende livestreams laten de beste artiesten van Nederland toch van zich horen vandaag.

Rob Goossens over optreden <em>Tino Martin</em>: &quot;Hij was al dronken, zo slecht klonk het!&quot; Op 5 mei vieren we onze vrijheid. Helaas kunnen we, net als vorig jaar, niet op de vele Bevrijdingsfestivals in ons land lekker losgaan, maar daar is wel wat op gevonden. Via verschillende livestreams laten de beste artiesten van Nederland toch van zich horen vandaag. Tino was al dronkenToch heeft niet iedereen indruk gemaakt, want Rob Goossens vond het optreden van Tino Martin verschrikkelijk. Hij gooit gelijk allemaal aannames door de studio, waaronder dat Tino Martin dronken zou zijn geweest en een lijntje zou hebben genomen. Het is in ieder geval niet goed te praten, aldus de entertainmentkenner. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.
TV :
Rob Goossens over optreden Tino Martin: "Hij was al dronken, zo slecht klonk het!"

Tino was al dronken
Toch heeft niet iedereen indruk gemaakt, want Rob Goossens vond het optreden van Tino Martin verschrikkelijk. Hij gooit gelijk allemaal aannames door de studio, waaronder dat Tino Martin dronken zou zijn geweest en een lijntje zou hebben genomen. Het is in ieder geval niet goed te praten, aldus de entertainmentkenner.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rob Goossens over optreden Tino Martin: "Hij was al dronken, zo slecht klonk het!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier