Video: Tom Arnold maakt samen met zus documentaire 'Queen of Meth'

Video: Tom Arnold maakt samen met zus documentaire 'Queen of Meth'

Sinds het begin van de jaren 80 wordt er in Amerika al op grote schaal crystal meth geproduceerd. En wel door Lori Arnold, toen nog de schoonzus van comédienne Roseanne Barr, want die was destijds getrouwd met haar broer: acteur Tom Arnold. Hij maakte samen met zijn zus Lori de docu 'Queen of Meth'. De documentaire Queen of Meth is vanaf 7 mei te streamen op Discovery plus.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

Video: <em>Tom Arnold</em> maakt samen met zus <em>documentaire</em> 'Queen of Meth' Sinds het begin van de jaren 80 wordt er in Amerika al op grote schaal crystal meth geproduceerd. En wel door Lori Arnold, toen nog de schoonzus van comédienne Roseanne Barr, want die was destijds getrouwd met haar broer: acteur Tom Arnold. Hij maakte samen met zijn zus Lori de docu 'Queen of Meth'. De documentaire Queen of Meth is vanaf 7 mei te streamen op Discovery plus. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.
TV :
Video: Tom Arnold maakt samen met zus documentaire 'Queen of Meth'


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Tom Arnold maakt samen met zus documentaire 'Queen of Meth' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier