Saskia Belleman in De Vooravond: "Heft in eigen handen nemen is zorgelijk"

Saskia Belleman in De Vooravond: "Heft in eigen handen nemen is zorgelijk"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 5 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 5 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Saskia Belleman in <em>De Vooravond</em>: &quot;Heft in eigen handen nemen is zorgelijk&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 5 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 5 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Gisteren oordeelde de rechter in de spraakmakende pedojacht-zaak waarbij vorig jaar een 73-jarige man om het leven kwam. Twee van de vijf betrokken jongens werd een celstraf van een half jaar opgelegd. Saskia Belleman legt uit waarom 'spelen voor politieagent' en 'het heft in eigen handen nemen' zorgwekkend is. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Saskia Belleman in De Vooravond: "Heft in eigen handen nemen is zorgelijk"

Gisteren oordeelde de rechter in de spraakmakende pedojacht-zaak waarbij vorig jaar een 73-jarige man om het leven kwam. Twee van de vijf betrokken jongens werd een celstraf van een half jaar opgelegd. Saskia Belleman legt uit waarom 'spelen voor politieagent' en 'het heft in eigen handen nemen' zorgwekkend is.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Saskia Belleman in De Vooravond: "Heft in eigen handen nemen is zorgelijk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier