Tim Oliehoek over de nieuwe serie 'Thuisfront' in De Vooravond

Tim Oliehoek over de nieuwe serie 'Thuisfront' in De Vooravond

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 5 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 5 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Tim Oliehoek over de nieuwe serie 'Thuisfront' in <em>De Vooravond</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 5 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 5 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. In de miniserie ‘Thuisfront’ zien we het verhaal van een bataljon soldaten na hun thuiskomst van een internationale missie in Uruzgan, Afghanistan. Regiseur Tim Oliehoek vertelt hoe deze serie gemaakt werd en welke boodschap belangrijk was voor hem. De nieuwe dramaserie Thuisfront is vanaf zondag 9 mei wekelijks om 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Thuisfront terugkijken via Gids.tv.
Talkshow :
Tim Oliehoek over de nieuwe serie 'Thuisfront' in De Vooravond

In de miniserie ‘Thuisfront’ zien we het verhaal van een bataljon soldaten na hun thuiskomst van een internationale missie in Uruzgan, Afghanistan. Regiseur Tim Oliehoek vertelt hoe deze serie gemaakt werd en welke boodschap belangrijk was voor hem.

De nieuwe dramaserie Thuisfront is vanaf zondag 9 mei wekelijks om 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Thuisfront terugkijken via Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tim Oliehoek over de nieuwe serie 'Thuisfront' in De Vooravond of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier