Mark Schadenberg over heftige triggers door legeruitzending in De Vooravond

Mark Schadenberg over heftige triggers door legeruitzending in De Vooravond

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 5 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 5 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Mark Schadenberg over heftige triggers door legeruitzending in <em>De Vooravond</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 5 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 5 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. In de serie ‘Thuisfront’ zien we het verhaal van een bataljon soldaten na hun thuiskomst van een internationale missie in Uruzgan, Afghanistan. Mark Schadenberg is zo'n veteraan en vertelt over triggers die hij veel had toen hij thuis kwam. Zo heeft hij wel eens tegen de muur van een discotheek gestaan door alle angst en spanning. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Mark Schadenberg over heftige triggers door legeruitzending in De Vooravond

In de serie ‘Thuisfront’ zien we het verhaal van een bataljon soldaten na hun thuiskomst van een internationale missie in Uruzgan, Afghanistan. Mark Schadenberg is zo'n veteraan en vertelt over triggers die hij veel had toen hij thuis kwam. Zo heeft hij wel eens tegen de muur van een discotheek gestaan door alle angst en spanning.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mark Schadenberg over heftige triggers door legeruitzending in De Vooravond of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier