De Vooravond gemist? Meerdere muzikale optredens ter ere van Bevrijdingsdag

De Vooravond gemist? Meerdere muzikale optredens ter ere van Bevrijdingsdag

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 5 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 5 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Meerdere muzikale optredens ter ere van Bevrijdingsdag Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 5 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 5 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Vanavond viert de Vooravond een klein muzikaal vrijheidsfeestje met optredens en muziek van Spinvis, Babs Gons, Alex Boogers en Michelle David & The True-tones. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Meerdere muzikale optredens ter ere van Bevrijdingsdag

Vanavond viert de Vooravond een klein muzikaal vrijheidsfeestje met optredens en muziek van Spinvis, Babs Gons, Alex Boogers en Michelle David & The True-tones.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Meerdere muzikale optredens ter ere van Bevrijdingsdag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier