Zien: Roeiers komen met de schrik vrij na aanvaring met binnenvaartschip

Zien: Roeiers komen met de schrik vrij na aanvaring met binnenvaartschip

Bij een aanvaring tussen een roeiboot en een vrachtschip tussen Rijswijk en Voorburg zijn vandaag vijf roeiers in het water beland. De roeiers moesten met onderkoelingsverschijnselen worden nagekeken door de ambulance. De schipper van het grote vrachtschip kwam onder een brug door en zag daardoor de roeiboot over het hoofd. De roeiers kregen geen contact met het op hun afkomende schip en besloten daarom uit hun roeiboot te springen.

Bekijk het Instagram-bericht de NOS hieronder.

Zien: <em>Roeiers</em> komen met de schrik vrij na <em>aanvaring</em> met <em>binnenvaartschip</em> Bij een aanvaring tussen een roeiboot en een vrachtschip tussen Rijswijk en Voorburg zijn vandaag vijf roeiers in het water beland. De roeiers moesten met onderkoelingsverschijnselen worden nagekeken door de ambulance. De schipper van het grote vrachtschip kwam onder een brug door en zag daardoor de roeiboot over het hoofd. De roeiers kregen geen contact met het op hun afkomende schip en besloten daarom uit hun roeiboot te springen. Bekijk het Instagram-bericht de NOS hieronder. Bekijk ook Vier gewonden na aanvaring pont en binnenvaartschip in Amsterdam (video) Bekijk deze video » Video: man slaat overboord na aanvaring walvis Zuid-Afrika Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Roeiers komen met de schrik vrij na aanvaring met binnenvaartschip of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV