Ernst Kuipers in Op1: "Helft van de samenleving nu beschermd tegen corona"

Ernst Kuipers in Op1: "Helft van de samenleving nu beschermd tegen corona"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 5 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 5 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Ernst Kuipers</em> in <em>Op1</em>: &quot;Helft van de samenleving nu <em>beschermd</em> tegen corona&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 5 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 5 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Ernst Kuipers vertelt bij Op1 dat op basis van de nieuwe besmettingscijfers geconcludeerd kan worden dat we momenteel in een 'omslag periode' zitten. Volgens Kuipers is het voorzichtig te zien dat de dagelijkse instroom in de ziekenhuizen begint te dalen. Kuipers schat dat momenteel ongeveer de helft van de samenleving in Nederland beschermd is tegen het coronavirus. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ernst Kuipers in Op1: "Helft van de samenleving nu beschermd tegen corona"

Ernst Kuipers vertelt bij Op1 dat op basis van de nieuwe besmettingscijfers geconcludeerd kan worden dat we momenteel in een 'omslag periode' zitten. Volgens Kuipers is het voorzichtig te zien dat de dagelijkse instroom in de ziekenhuizen begint te dalen. Kuipers schat dat momenteel ongeveer de helft van de samenleving in Nederland beschermd is tegen het coronavirus.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ernst Kuipers in Op1: "Helft van de samenleving nu beschermd tegen corona" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier