Op1 gemist? Veertig procent van de operaties afgezegd door coronazorg

Op1 gemist? Veertig procent van de operaties afgezegd door coronazorg

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 5 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 5 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Veertig procent van de <em>operaties</em> afgezegd door coronazorg Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 5 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 5 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Ernst Kuipers pleit tijdens Op1 voor een daling van het aantal corona-patiënten in ziekenhuizen rond half mei. Kuipers vertelt dat het Erasmus ziekenhuis momenteel 344 OK-dagen achterloopt, omdat ze daar de reguliere zorg flink hebben moeten afschalen. Landelijk is het aantal ziekenhuisoperaties met 43 procent verminderd. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Veertig procent van de operaties afgezegd door coronazorg

Ernst Kuipers pleit tijdens Op1 voor een daling van het aantal corona-patiënten in ziekenhuizen rond half mei. Kuipers vertelt dat het Erasmus ziekenhuis momenteel 344 OK-dagen achterloopt, omdat ze daar de reguliere zorg flink hebben moeten afschalen. Landelijk is het aantal ziekenhuisoperaties met 43 procent verminderd.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Veertig procent van de operaties afgezegd door coronazorg of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier