Ernst Kuipers in Op1: “Heb totaal geen spijt van uitspraak avondklok”

Ernst Kuipers in Op1: “Heb totaal geen spijt van uitspraak avondklok”

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 5 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 5 mei terugkijken bij Gids.tv.

Ernst Kuipers heeft Nederland vorige week flink opgeschud toen hij tijdens Beau vertelde dat de avondklok-maatregel totaal geen effect heeft gehad op het verminderen van het aantal besmettingen. Tijdens Op1 geeft Kuipers tekst en uitleg over zijn gedane uitspraak.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Ernst Kuipers</em> in <em>Op1</em>: “Heb totaal geen spijt van uitspraak avondklok” Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 5 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 5 mei terugkijken bij Gids.tv. Ernst Kuipers heeft Nederland vorige week flink opgeschud toen hij tijdens Beau vertelde dat de avondklok-maatregel totaal geen effect heeft gehad op het verminderen van het aantal besmettingen. Tijdens Op1 geeft Kuipers tekst en uitleg over zijn gedane uitspraak. Tekst gaat verder onder de video. Geen spijtHugo de Jonge vertelde eerder al dat hij het oneens was met de uitspraak van Ernst Kuipers, toch heeft Kuipers geen spijt: "Inhoudelijk heb ik geen spijt. Als je puur kijkt naar de nuance en de gelaagdheid, had ik deze boodschap met nog meer nuance moeten brengen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ernst Kuipers in Op1: “Heb totaal geen spijt van uitspraak avondklok”

Geen spijt
Hugo de Jonge vertelde eerder al dat hij het oneens was met de uitspraak van Ernst Kuipers, toch heeft Kuipers geen spijt: "Inhoudelijk heb ik geen spijt. Als je puur kijkt naar de nuance en de gelaagdheid, had ik deze boodschap met nog meer nuance moeten brengen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ernst Kuipers in Op1: “Heb totaal geen spijt van uitspraak avondklok” of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier