Op1 gemist? Roxane van Iperen blikt terug op haar bijzondere 4 mei-lezing

Op1 gemist? Roxane van Iperen blikt terug op haar bijzondere 4 mei-lezing

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 5 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 5 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Roxane van Iperen</em> blikt terug op haar bijzondere <em>4 mei-lezing</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 5 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 5 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. In de 4 mei-lezing van Roxane van Iperen vertelde de schrijfster dat het in Nederland normaal is geworden om steeds maar terug te grijpen naar het verleden. Volgens Roxane moeten we in een discussie meer de focus hebben op het 'Wat zijn we nou precies aan het doen?' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Roxane van Iperen blikt terug op haar bijzondere 4 mei-lezing

In de 4 mei-lezing van Roxane van Iperen vertelde de schrijfster dat het in Nederland normaal is geworden om steeds maar terug te grijpen naar het verleden. Volgens Roxane moeten we in een discussie meer de focus hebben op het 'Wat zijn we nou precies aan het doen?'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Roxane van Iperen blikt terug op haar bijzondere 4 mei-lezing of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier