UEFA Champions League: Chelsea - Real Madrid gemist? Bekijk hier de hele uitzending

UEFA Champions League: Chelsea - Real Madrid gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Live: Chelsea - Real Madrid

UEFA Champions League: Chelsea - Real Madrid gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van Chelsea - Real Madrid in de halve finale van de Champions League. HeenduelDe heenwedstrijd in Madrid eindigde een week geleden in 1-1. Voor Chelsea is dat een goede uitgangspositie. Een overwinning met één doelpunt verschil (of 0-0) is voldoende voor een finaleplek. Engelse clubReal schakelde in de kwartfinale al een Engelse club uit. Toen werd Liverpool eerst met 3-1 verslagen, waarna het in Engeland 0-0 bleef. Samenvatting Real Madrid - Chelsea (Champions League) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van Chelsea - Real Madrid in de halve finale van de Champions League.

Heenduel
De heenwedstrijd in Madrid eindigde een week geleden in 1-1. Voor Chelsea is dat een goede uitgangspositie. Een overwinning met één doelpunt verschil (of 0-0) is voldoende voor een finaleplek.

Engelse club
Real schakelde in de kwartfinale al een Engelse club uit. Toen werd Liverpool eerst met 3-1 verslagen, waarna het in Engeland 0-0 bleef.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op UEFA Champions League: Chelsea - Real Madrid of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier