Zien: André van Duin zingt 'Dit is een plek om lief te hebben' bij 5 mei-concert

Zien: André van Duin zingt 'Dit is een plek om lief te hebben' bij 5 mei-concert

Een dag na zijn indrukwekkende toespraak op de Dam, tijdens de Nationale Herdenking, beklom André van Duin het podium van Koninklijk Theater Carré voor een optreden bij het 5 mei-concert. Opnieuw maakte de entertainmentveteraan grote indruk.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>André van Duin</em> zingt 'Dit is een plek om lief te hebben' bij 5 mei-concert Een dag na zijn indrukwekkende toespraak op de Dam, tijdens de Nationale Herdenking, beklom André van Duin het podium van Koninklijk Theater Carré voor een optreden bij het 5 mei-concert. Opnieuw maakte de entertainmentveteraan grote indruk. Lees verder onder de video. Toon HermansStef Bos, de presentator van dienst, kondigde Van Duin aan. Die zou het prachtige lied 'Dit is een plek om lief te hebben' gaan zingen. Het origineel stamt uit de jaren zestig en is van de hand van niemand minder dan Toon Hermans. Bekijk het optreden van André van Duin bij het 5 mei-concert hierboven. Je kunt het hele 5 mei-concert terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Evert Santegoeds: 'Bijzondere regenboog tijdens toespraak André van Duin' (video) Bekijk deze video » Zien: André van Duin reageert op lovende reacties na toespraak Bekijk deze video »
Muziek :
Zien: André van Duin zingt 'Dit is een plek om lief te hebben' bij 5 mei-concert

Toon Hermans
Stef Bos, de presentator van dienst, kondigde Van Duin aan. Die zou het prachtige lied 'Dit is een plek om lief te hebben' gaan zingen. Het origineel stamt uit de jaren zestig en is van de hand van niemand minder dan Toon Hermans.

Bekijk het optreden van André van Duin bij het 5 mei-concert hierboven. Je kunt het hele 5 mei-concert terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: André van Duin zingt 'Dit is een plek om lief te hebben' bij 5 mei-concert of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier