Maxime Meiland bij Beau: "Ik snap niet dat mensen Chateau Meiland zo leuk vinden"

Maxime Meiland bij Beau: "Ik snap niet dat mensen Chateau Meiland zo leuk vinden"

Maxime en Montana Meiland schoven woensdagavond aan bij Beau om te vertellen over hun nieuwe programma Petit Chateau. Vooral Maxime moet nog steeds wennen aan haar BN'er-status: "Ik snap niet dat mensen Chateau Meiland zo leuk vinden."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 5 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 5 mei terugkijken bij Gids.tv.

Maxime Meiland bij <em>Beau</em>: &quot;Ik snap niet dat mensen <em>Chateau Meiland</em> zo leuk vinden&quot; Maxime en Montana Meiland schoven woensdagavond aan bij Beau om te vertellen over hun nieuwe programma Petit Chateau. Vooral Maxime moet nog steeds wennen aan haar BN'er-status: "Ik snap niet dat mensen Chateau Meiland zo leuk vinden." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 5 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 5 mei terugkijken bij Gids.tv. SpannendIn Petit Chateau gaan de Meiland-zusjes aan de slag met babykamers. Het wordt het eerste programma zonder hun vader Martien, die - in de woorden van Beau van Erven Dorens - heel SBS6 op zijn schouders draagt. De dames vinden het heel spannend, want zal ook hun eigen programma hoge cijfers scoren? Beau stelt ook nog een lastige vraag: "Zijn jullie niet bang voor een overkill, een overdosis Meiland?" Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Het nieuwe programma Petit Chateau is vanaf donderdag 6 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Petit Chateau terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Maxime Meiland bij Beau: "Ik snap niet dat mensen Chateau Meiland zo leuk vinden"

Spannend
In Petit Chateau gaan de Meiland-zusjes aan de slag met babykamers. Het wordt het eerste programma zonder hun vader Martien, die - in de woorden van Beau van Erven Dorens - heel SBS6 op zijn schouders draagt. De dames vinden het heel spannend, want zal ook hun eigen programma hoge cijfers scoren? Beau stelt ook nog een lastige vraag: "Zijn jullie niet bang voor een overkill, een overdosis Meiland?"

Bekijk het fragment uit Beau hierboven.

Het nieuwe programma Petit Chateau is vanaf donderdag 6 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Petit Chateau terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maxime Meiland bij Beau: "Ik snap niet dat mensen Chateau Meiland zo leuk vinden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier