Beau gemist? Kjeld Nuis over hardloopwedstrijd zonder finish: Wings for Life World Run

Beau gemist? Kjeld Nuis over hardloopwedstrijd zonder finish: Wings for Life World Run

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 5 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 5 mei terugkijken bij Gids.tv.

Schaatser Kjeld Nuis doet dit weekend weer mee aan de achtste editie van de Wings for Life World Run, waarmee geld wordt ingezameld voor onderzoek naar dwarslaesies. Het is een hardloopwedstrijd die wereldwijd wordt gelopen, en het bijzondere is dat de wedstrijd geen finish heeft. Maar hoe gaat dat precies in zijn werk?

<em>Beau</em> gemist? Kjeld Nuis over hardloopwedstrijd zonder finish: <em>Wings for Life World Run</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 5 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 5 mei terugkijken bij Gids.tv. Schaatser Kjeld Nuis doet dit weekend weer mee aan de achtste editie van de Wings for Life World Run, waarmee geld wordt ingezameld voor onderzoek naar dwarslaesies. Het is een hardloopwedstrijd die wereldwijd wordt gelopen, en het bijzondere is dat de wedstrijd geen finish heeft. Maar hoe gaat dat precies in zijn werk? Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Kjeld Nuis over hardloopwedstrijd zonder finish: Wings for Life World Run

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Kjeld Nuis over hardloopwedstrijd zonder finish: Wings for Life World Run of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier