Hilarische video: bezorger gaat onderuit tijdens nieuwsreportage

Hilarische video: bezorger gaat onderuit tijdens nieuwsreportage

Er gebeurt wat bijzonder grappigs bij een nieuwsreportage in Roemenië. Een fietsbezorger loopt wat te stunten achter een journalist, waarna hij vol op zijn bek gaat midden op straat. Niemand doet ook maar enkele moeite om de jongen overeind te helpen, maar voor zover we kunnen zien gaat het goed met hem. Hij fietst vervolgens langs de journalist met een duimpje omhoog!

Bekijk de video van Dumpert hieronder.

Hilarische video: <em>bezorger</em> gaat onderuit tijdens nieuwsreportage Er gebeurt wat bijzonder grappigs bij een nieuwsreportage in Roemenië. Een fietsbezorger loopt wat te stunten achter een journalist, waarna hij vol op zijn bek gaat midden op straat. Niemand doet ook maar enkele moeite om de jongen overeind te helpen, maar voor zover we kunnen zien gaat het goed met hem. Hij fietst vervolgens langs de journalist met een duimpje omhoog! Bekijk de video van Dumpert hieronder. Bekijk ook De Kalvijn Show: Dumpert-opa houdt niet van Broederliefde muziek Bekijk deze video »
Entertainment :
Hilarische video: bezorger gaat onderuit tijdens nieuwsreportage


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hilarische video: bezorger gaat onderuit tijdens nieuwsreportage of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier