Premier League Darts: steengoede Michael van Gerwen verplettert Dimitri van den Bergh

Premier League Darts: steengoede Michael van Gerwen verplettert Dimitri van den Bergh

Een steengoede Michael van Gerwen heeft woensdagavond (5 mei) een fantastische en belangrijke overwinning geboekt op de Belg Dimitri van den Bergh. Mede dankzij een gemiddelde van bijna 110 werd het 8-3 voor de Nederlander.

Lees verder onder de video.

<em>Premier League Darts</em>: steengoede Michael van Gerwen verplettert Dimitri van den Bergh Een steengoede Michael van Gerwen heeft woensdagavond (5 mei) een fantastische en belangrijke overwinning geboekt op de Belg Dimitri van den Bergh. Mede dankzij een gemiddelde van bijna 110 werd het 8-3 voor de Nederlander. Lees verder onder de video. DipjeDaarmee is Van Gerwen ijzersterk begonnen aan de hervatting van de Premier League Darts. Vlak voor de break, een kleine twee weken geleden, leek hij juist in een dipje te zitten na een forse nederlaag tegen Jonny Clayton. De uitstekende prestatie tegen Van den Bergh tekent de wisselvalligheid waar Van Gerwen momenteel mee kampt. Bekijk de samenvatting van Dimitri van den Bergh - Michael van Gerwen hierboven. Bekijk het volledige speelschema van de Premier League Darts op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Michael van Gerwen krijgt pak slaag van Jonny Clayton in Premier League Bekijk deze video » Michael van Gerwen in zak en as na forse nederlaag: "Alles gaat de mist in" Bekijk deze video »
Darts :
Premier League Darts: steengoede Michael van Gerwen verplettert Dimitri van den Bergh

Dipje
Daarmee is Van Gerwen ijzersterk begonnen aan de hervatting van de Premier League Darts. Vlak voor de break, een kleine twee weken geleden, leek hij juist in een dipje te zitten na een forse nederlaag tegen Jonny Clayton. De uitstekende prestatie tegen Van den Bergh tekent de wisselvalligheid waar Van Gerwen momenteel mee kampt.

Bekijk de samenvatting van Dimitri van den Bergh - Michael van Gerwen hierboven. Bekijk het volledige speelschema van de Premier League Darts op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Premier League Darts: steengoede Michael van Gerwen verplettert Dimitri van den Bergh of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier