Michael van Gerwen geniet van winst op Dimitri van den Bergh: "Geeft veel voldoening"

Michael van Gerwen geniet van winst op Dimitri van den Bergh: "Geeft veel voldoening"

Uit het niets gooide Michael van Gerwen woensdagavond (5 mei) weer een meesterlijke partij tegen Dimitri van den Bergh. De Nederlander won met 8-3 en gooide een gemiddelde van bijna 110. Na de wedstrijd verschijnt hij vrolijk voor de camera's: "Zo, da's lekker!" Van Gerwen vertelt dat vooral de hoge finishes hem "veel voldoening" geven.

Bekijk het interview met Michael van Gerwen hieronder. Bekijk het volledige speelschema van de Premier League Darts op Gids.tv.

<em>Michael van Gerwen</em> geniet van winst op <em>Dimitri van den Bergh</em>: &quot;Geeft veel voldoening&quot; Uit het niets gooide Michael van Gerwen woensdagavond (5 mei) weer een meesterlijke partij tegen Dimitri van den Bergh. De Nederlander won met 8-3 en gooide een gemiddelde van bijna 110. Na de wedstrijd verschijnt hij vrolijk voor de camera's: "Zo, da's lekker!" Van Gerwen vertelt dat vooral de hoge finishes hem "veel voldoening" geven. Bekijk het interview met Michael van Gerwen hieronder. Bekijk het volledige speelschema van de Premier League Darts op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Michael van Gerwen krijgt pak slaag van Jonny Clayton in Premier League Bekijk deze video » Premier League Darts: steengoede Michael van Gerwen verplettert Dimitri van den Bergh Bekijk deze video »
Darts :
Michael van Gerwen geniet van winst op Dimitri van den Bergh: "Geeft veel voldoening"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Michael van Gerwen geniet van winst op Dimitri van den Bergh: "Geeft veel voldoening" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier