Zien: Nicolette van Dam komt niet meer bij om naaktpak Bas Smit

Zien: Nicolette van Dam komt niet meer bij om naaktpak Bas Smit

Dat Bas Smit bijzondere aankopen doet om naakt over straat te kunnen lopen, was al eerder duidelijk geworden. Inmiddels loopt hij ook echt met een naaktpak over straat, met name om zijn hond uit te laten. Zijn vrouw Nicolette van Dam komt niet meer bij om deze actie.

Bekijk de video van Nicolette van Dam hieronder.

Zien: <em>Nicolette van Dam</em> komt niet meer bij om naaktpak Bas Smit Dat Bas Smit bijzondere aankopen doet om naakt over straat te kunnen lopen, was al eerder duidelijk geworden. Inmiddels loopt hij ook echt met een naaktpak over straat, met name om zijn hond uit te laten. Zijn vrouw Nicolette van Dam komt niet meer bij om deze actie. Bekijk de video van Nicolette van Dam hieronder. Bekijk ook Zien: Nicolette van Dam filmt angstige Bas Smit tussen de schapen: "Gevaarlijk ras" Bekijk deze video » Video: Nicolette van Dam tijdens terrasopening Brasserie van Dam Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Nicolette van Dam komt niet meer bij om naaktpak Bas Smit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier