Lang Leve de Liefde: 15-jarige Riska vergeet steeds de naam van Remco

Lang Leve de Liefde: 15-jarige Riska vergeet steeds de naam van Remco

Vanavond staat er weer een ongemakkelijk moment op je te wachten in Lang Leve de Liefde. Riska vergeet namelijk steeds de naam van haar date Remco. Hij vraagt haar ook naar haar leeftijd, waarop ze stellig antwoord: "VIJFTIEN!" Dat wordt weer lachen vanavond.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: 15-jarige Riska vergeet steeds de naam van Remco Vanavond staat er weer een ongemakkelijk moment op je te wachten in Lang Leve de Liefde. Riska vergeet namelijk steeds de naam van haar date Remco. Hij vraagt haar ook naar haar leeftijd, waarop ze stellig antwoord: "VIJFTIEN!" Dat wordt weer lachen vanavond. Lang Leve De Liefde is iedere dag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Erna wil geen schildertips van Arie Bekijk deze video » Vanavond in Lang Leve de Liefde: Erna's poepjespraat en Arie's olieverf Bekijk deze video »

Lang Leve De Liefde is iedere dag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde: 15-jarige Riska vergeet steeds de naam van Remco of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier